Päivitetty 22.12.2016

Jäsenkirje 3/2016

Tekstikehys: Sukukokous 2017 Helsingin seudulla 09.-10.09.2017.

Tarkemmat tiedot seuraavassa jäsenkirjeessä.

Sukukirja suunnitteilla Parikkalan - Kurkijoen,  DNA N1-CTS3451, sukuhaarasta.

Asiaa DNA –tutkimuksesta Parikkalassa keväällä 2017.
Lisätietoa kotisivuiltamme.

Seuraava jäsenkirje sähköpostilla, jos et erikseen pyydä paperikirjettä.

Jäsenmaksut 01.01.2017 alkaen

Vuosimaksu 15€/ vuosi/ henkilö

Perhemaksu  25€/ vuosi/ kaksi aikuista ja kaksi lasta

Ainaisjäsenmaksu 150€ / henkilö

Eräpäivä: 28.02.2017

Jäsenmaksu maksetaan seuran tilille:     Nordea   FI84 1063 3500 1450 46

Vuosimaksu 15€ ,

Perhemaksu 25€ kaksi aikuista ja kaksi lasta

Ainaisjäsenmaksu 150€.

MUISTA: Kirjoita viestikenttään yhteystietosi: Nimi, osoite, puhelinnumero, sähköposti

”Revonhäntä-ärrällä” varustetut tuotteet: tuotteita ja kokoja rajoitetusti

Pinssi 5€

Lippis 10€

10-vuotisjuhlamuki 20€

Valkoinen pikeepaita 15€, hajakokoja

Voiveitsi Kettunen 20€

Collagepaita 5€, hajakokoja

Lisäksi veloitamme postituskulut

Pinssi  5€

Collagepaita10€

Lippis  15€

Repo-sukuisten seuran tuotteet ”Revonhäntä-ärrällä”

Tilaukset: esarepo@kolumbus.fi

ENKELI, JEESUS JA MINÄ

Maria oli elämänsä ensimmäisessä päiväkerhon joulujuhlassa noin nelivuotiaana. Juhlassa oli paljon ohjelmaa, monenlaista ihmeteltävää. Hän nautti, kuten lapsi nauttii tuollaisessa tilaisuudessa.

Tuli joulukuvaelman vuoro. Hänet oli valittu Mariaksi. On vaikea tulkita lapsen mietteitä. Ymmärsikö hän esittävänsä syntyvän Vapahtajan äitiä? Elämys oli kuitenkin suuri. Jälkeenpäin häneltä kysyttiin, keitä juhlissa oli. Vastaus oli selkeä: enkeli, Jeesus ja minä!

”Enkeli, Jeesus ja minä!”

Lapsi oli ymmärtänyt joulun sanoman. Hän ei katsonut tai tarkastellut asiaa ulkopuolisena. Hän eli joulun! Hän sai olla ihan asian ytimessä, seimen äärellä. Vapahtaja syntyi siellä.

Montakohan joulua minulta on mennyt joulun ihmettä katsellessa? Ulkopuolinen tarkkailija näkee paljon. Hän kuulee joulun evankeliumin. Hän tietää, mitä tapahtuu. Mutta sanoma ei kosketa, ei tule lähelle.

Osaisinko eläytyä Marian tavoin? Olla läsnä joulun tapahtumassa: enkeli, Jeesus ja minä?

Leena Repo

Repo-sukuisten seuran jäsen

Jouluinen tervehdys sinulle sukuseuraan  kuuluva! Taas yksi vuosi on päättymässä ja se sukuseuramme 11 toimintavuosi. Ne meistä, jotka olivat mukana kesäisellä retkellä Repovedellä saivat kokea suomalaisen luonnon hienouksia ja jylhyyttä sekä kauneutta. Retki oli kuluvan vuoden yhteinen tapahtuma sukuseuran järjestämänä, kiitos mukana olleille!

Sukukokousvuosi on taas pian käsillä. Kokouksemme pidetään Etelä-Suomessa 9.-10. syyskuuta 2017, järjestäjinä Sakkolan ja Viipurin seutujen Revot.

Toisen sukukirjan kirjoittaminen on alkamassa ja se on tarkoitus tehdä Parikkalan Revoista. Osa Kurkijoen ja Parikkalan Revoista ovat sukua keskenään DNA -tutkimusten mukaan. Nyt on menossa materiaalin keräys tulevaan kirjaan, joka on suunniteltu julkaistavaksi sukukokouksessa 2019, joka on ajateltu alustavasti pidettäväksi Parikkalassa.

On ollut mielenkiintoista löytää uusia Repoja, jotka ovat sukua, vaikkakin kaukaista, kuten yhdeksänsiä serkkuja. Samalla on käynyt selväksi se, että tietoa sukuseuran olemassaolosta tulee kertoa, jos tapaa tai tietää Repo-sukuihin kuuluvia henkilöitä. Eräskin sukututkimuksesta innostunut henkilö, kun otin häneen yhteyttä, innostui kertomaan sukuseurasta ja sukulaisuudesta omille tuntemilleen sukulaisille ja näin on tullut yhteys useaan Repoon. Alku tälle ”löydölle” oli yksi TV ohjelma, jossa oli Repo mukana, etsin hänen yhteystietonsa ja siitä se tuttavuus alkoi. Kannattaa olla aktiivinen, se voi tuottaa joukkoomme uusia Repoja.

DNA:n mukaan me Kurkijoen ja Parikkalan Revot emme ole karjalaisia tai savolaisia vaan kuulumme itä-tsuudeihin, mitä me siis olemme, sitä en osaa sanoa. www.reposukuistenseura.net sivulta voi käydä katsomasta miten me kuulumme karjalaisten ja savolaisten ”väliin”. Sukututkimus on mielenkiintoista!

Tälläisin ajatuksin toivotan jokaiselle sukuseuraan kuuluvalle Rauhaisaa Joulua ja Siunattua maamme itsenäisyyden 100-vuotisjuhlavuotta 2017!

Esko Repo

sukuseuran puheenjohtaja

JÄSENREKISTERISELOSTE (Henkilötietolaki 10§)            30.10.2010

REKISTERIN PITÄJÄ

Repo-sukuisten seura ry. Rekisteröity sukuseura no: 193.883

Yhteystiedot:

puheenjohtaja: Esko Repo Sakarintie 5, 58500 Punkaharju

varapuheenjohtaja: Mauri Repo, Rantakatu 3 as 7, 77600 Suonenjoki

sihteeri: Aleksanteri Repo, Tolkkilankatu 5 a 10, 45150 Kouvola

REKISTERIASIOISTA VASTAAVA HENKILÖ

Jäsenrekisterin hoitaja: Esa Repo, Vetehisentie 1 d, 04230 Kerava

REKISTERIN NIMI

Repo-sukuisten seura ry:n jäsenrekisteri

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS

Yhdistyslain 11 §:ssä tarkoitettu jäsenluettelo yhdistyksen jäsenistä.

REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ

Jäsenten nimet, osoitteet, puhelin- ja sähköpostitiedot sekä jäseneksi liittymis- ja eroamistiedot ja jäsenmaksutieto. Veikko Revon sukututkimusrekisterin koodi.

REKISTERIN SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET

Kirjanpidosta saadut tiedot jäsenmaksujen suorituksista.

REKISTERIN TIETOJEN LUOVUTUKSET JA TIETOJEN SIIRTO EU:N TAI EUROOPAN TALOUSALUEEN ULKOPUOLELLE

Tietoja luovutetaan vain seuran neuvoston jäsenille taikka neuvoston erikseen tekemällä päätöksellä seuran jäsenelle, joka on niitä pyytänyt.

REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET

Vain sukuseuran jäsenasioista vastaavalla henkilöllä on rekisteriin pääsyoikeus atk:lla talletettuihin tietoihoin sekä oikeus rekisterissä muuttaa, lisätä tai poistaa tietoja. Tiedot säilytetään parhaiden käytäntöjen, hyvän tietoturvallisuuden ja lainsäädännön vaatimusten mukaisesti ulkopuolisilta suojattuna.

10-vuotisjuhlamuki 20€

Kuumana valkoinen, kylmänä musta