Päivitetty 09.09.2015

DNA

Tekstikehys: Repo-sukuisten sukulaisuuden selvitys DNA-tutkimuksella
DNA-tutkimus on tehty Parikkalan, Kurkijoen, Iisalmen ja Puumalan sukuhaaroista. Tämän hetken tulosten perusteella Parikkalan ja Kurkijoen suvut ovat samoja Repoja. Puumalan suku on lähellä Parikkalaa. Iisalmen suku on erikantainen. Uusista tutkimuksista kiinnostuneet ottakaa yhteys Esa Repoon tai suoraan Ahti Kurriin.

Sähköposti: esarepo@kolumbus.fi
								Puhelin: 	0400-311734

DNA-tietoutta:  www.kurrinsuku.net/20

Parikkalan ja Kurkijoen Revot kuuluvat ryhmään East-Chudes

Repo-sukuisten sukulaisuuden selvitys DNA-tutkimuksella

DNA-tutkimus: Iisalmi I1. Parikkala, Kurkijoki N1-CTS3451 (kuuluvat ryhmään East-Chudes)

DNA-tutkimus on tehty Parikkalan, Kurkijoen, Iisalmen ja Puumalan joistakin sukuhaaroista. Tämän hetken tulosten perusteella osa Parikkalan ja Kurkijoen suvuista ovat samoja Repoja ”Niilon poikia”. Puumalan suku on lähellä Parikkalaa ”Niilon poikia”. Iisalmen suku on erikantainen” Iivarin poikia”. Uusista tutkimuksista kiinnostuneet ottakaa yhteys Esa Repoon, esarepo@kolumbus.fi.

DNA-tutkimuksen taustatietoja, www.kurrinsuku.net/20.

Tietoa sukuseurasta

Tarkemmat tiedot jäsenmatkasta, sukuseuran tapahtumista ja tuotteista sekä ajankohtaiset tiedot eri sukuhaaroihin kuuluvien lukumääristä ovat kotisivuillamme: www.reposukuistenseura.net

Pyydä Veikko Revolta sukutietoja, sukupuita, perhelehtiä ja sukulaisuusjuontoja.

Kettutie 4 C 25, 00800 Helsinki, repoveikko@hotmail.com